The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi

03.05.2024 13:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Fun Dog Studios tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan co-op odaklı taktiksel hayatta kalma oyunu The Forever Winter için yeni bir oynanış tanıtım fragmanı yayınlandı. İki buçuk dakikalık yeni fragmanda karakter detayları, savaş atmosferi, hayatta kalma unsurları ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil
 
 
 
The Forever Winter bizi ve ekibimizi hiç bitmeyen bir çatışmanın ortasına bırakıyor ve korkunç düşmanlarım burada olduğunu aktarabiliyoruz. Oyunda hayatta kalmak için savaşmamız gereken birçok düşmanın olduğu söyleyebiliyor ve taktiksel bir hayatta kalma korku deneyimini burada yaşamak durumunda kalıyoruz.
 
Dikkat çekici içeriğiyle bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulmak istenen yapım ilk etapta Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak. Daha sonra ise oyunun başarısına ve topluluk geri bildirimlerine bağlı olarak diğer platformlara gelip gelmeyeceği değerlendirilecek. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 6 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler