The Game Awards 2019 Canlı Yayını, Toplamda 45 Milyon İzlenmiş

19.12.2019 00:24 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz hafta düzenlenen yılın son etkinliği olan, yılın en iyilerinin seçildiği ve yeni duyuruların yapıldığı oyun etkinliği The Game Awards, geçtiğimiz yıllara göre çok daha büyük bir etkinlikti. Bunu izlenme sayısıyla da netleştiriyor.
 
Etkinliği düzenleyen Geoff Keighley' attığı bir tweet ile izleyenlere teşekkürlerini sunarken, bir istatistik de paylaşmış oldu. Geof Keighley'nin tweetine göre The Game Awards 2019 toplamda 45 milyon kez izlenmiş ve bu sayı geçen yıla göre %73 daha fazla.
 
The Game Awards'ta ödüllerin dağıtılması haricinde, etkinlik sırasında oynanabilen oyunlar, yeni duyurulan oyunlar ve daha önce duyurulan oyunlardan edindiğimiz yeni bilgileri göz önünde bulundurursak oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birisi olduğunu artık söyleyebiliriz.  Bu tarz etkinliklerin çoğalması ve kalitenin artması oyuncular için elbette güzel bir haber. The Game Awards 2019 etkinliğindeki tüm haberlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler