The Game Awards 2019'da Yeni Xbox'ın Duyurusu Sızmasın Diye Çok Uğraşılmış

19.12.2019 15:27 Özgür Eroğlu

 
 
Geçtiğimiz hafta düzenlenen ve artık oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan The Game Awards 2019'da bildiğiniz gibi yeni oyun duyuruları dışında, önümüzdeki yıl çıkacak olan yeni nesil Xbox'ın da tasarımını gördük. 
 
Kimse bu tarz büyük bir duyuru görmeyi beklemiyordu. Böyle bir habere dair bir bilgi de sızdırılmadı. Genelde etkinliği düzenleyen organizatörler, etkinlik öncesinde yapılan provalarda etkinliğin tamamını görürler ve bu bilgileri sızdırırlar. Ancak Phil Spencer'ın etkinlik öncesinde yaptığı provalara rağmen herhangi bir bilgi sızdırılmadı.
 
Bunun sebebi ise Phil Spencer'ın tamamen sahte bir senaryo üzerinden prova yapmış olması. Phil Spencer'ın prova yaparken okuduğu senaryo Xbox Game Pass'e ait olduğu için kimse şüphelenmedi. Gerçekten de etkinliğin en çok heyecanlandıran duyurularından biriydi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler