The Game Awards 2020 Oyuncunun Sesi Ödülünü Ghost of Tsushima Kazandı

08.12.2020 19:13 Gazali Çetinkaya

 
The Game Awards 2020'nin ilk ödülü Ghost of Tsushima'ya gitti.
 
inFamous serisi geliştiricisinin samuray temalı açık dünya aksiyon oyunu, Oyuncunun Sesi ödülünü kazandı.
 
Ödül, tamamen oyuncuların oylarıyla belirlendi ve Ghost of Tsushima aralarında Doom Eternal, Hades ve The Last Of Us Part II'nin de bulunduğu 29 oyunu geride bırakmayı başardı.
 
Oyuncular buradaki bağlantıdan Yılın Oyunu dahil olmak üzere diğer kategoriler için de oy verebilir fakat bu ödüllerde jürinin oyları daha ağırlıkta olacak.
 
The Game Awards 2020 etkinliği 11 Aralık 03:00'da düzenlenecek. Oyun ödülleri, yeni oyun duyuruları, tanıtımları, fragmanları, müzikal performanslar, sınırlı süreli oyun demoları ve indirimler oyuncuları bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler