The Game Awards 2023 için Tarih Verildi: İşte Detaylar

23.08.2023 14:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Dün gece gerçekleştirilen Gamescom 2023: Açılış Gecesi etkinliği kapsamında Geoff Keighley, 7 Aralık'ta Los Angeles / California'daki Peacock Theatre'da The Game Awards 2023'te yer alacağını duyurdu. Her yıl düzenlenen ödül töreninin 10. yıl dönümü bu kapsamda kutlanacak.
 
The Game Awards her yılın Aralık ayında gerçekleştiriliyor 
 
 
 
The Game Awards her yıl Aralık ayında düzenlenen ödül töreni olarak karşımıza çıkıyor. Sektörün en önemli isimlerinden biri olan Geoff Keighley tarafından sunulan bu etkinlik 5 Aralık 2014'ten önce Spike Video Game Awards olarak biliniyordu.
 
Etkinlik kapsamında yılın oyunu seçiliyor, birçok dalda ödül alan oyunlar sahneye çıkıyor ve çeşitli oylamalarla beraber her kategoriden projeler ön plana geliyor. The Game Awards 2023 için şu anda daha fazla detay açıklanmadı.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler