The Game Awards Etkinliğinden Yeni Bir Video Yayınlandı

09.12.2019 18:43 Özgür Eroğlu

 
 
2019 yılını geride bırakmamıza çok az kaldı ve oyun dünyasının önemli etkinliklerinden olan ve yılın en iyilerinin seçildiği The Game Awards etkinliğine de sayılı günler kaldı. 
 
Geoff Keighley'nin düzenlediği etkinlikte, sadece yılın en iyi oyunları seçilmeyecek; yeni oyun duyuruları, oyunlardan fragmanlar gibi yeni şeyler de paylaşılacak. Yapılacak olan yeni duyurulara dair detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Dün akşam ise etkinlikten yeni bir video paylaşıldı. Videoda, bu yıl oyun dünyası için önemli olan oyunlardan yapılmış bir kolaj video görüyoruz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
The Game Awards etkinliğinde tüm dalları ve adaylarına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. The Game Awards 2019 canlı yayını 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da düzenlenecek. Yayın günü geldiğinde de nereden izleyebileceğinizi sizler için paylaşacağız.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler