The Gardens Between Switch için de Çıkacak

11.07.2018 18:30 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici The Voxel Agents, sürreal bulmaca macera oyunu The Gardens Between'in 2018'in üçüncü çeyreğinde PlayStation 4, PC ve Mac versiyonları ile birlikte Switch için de çıkacağını duyurdu.

   Switch versiyonu Gamescom 2018 (21 - 25 Ağustos) ve PAX West 2018 (31 Ağustos - 3 Eylül) etkinliklerinde oynanabilir olacak.
 

Kendilerini olağanüstü güzellikteki bahçe adaların gizemli dünyasında bulan iyi dostlar Arina ve Frendt’i izlediğiniz bulmacalarla dolu sürreal bir maceraya atılın. Her bahçenin sırlarını keşfetmek için zamanda ileri ve geri gidin ve arkadaşlık, çocukluk ve büyüme üzerine bir hikâyeyi takip edin.
 
Arkadaşlığın gücünü esas alarak tasarlanan The Gardens Between sizi sadece karakterleri kontrol etmeye değil, ilişkilerini değiştirip şekillendirecek bir gücü kontrol etmenize de imkân tanıyor: Zaman. Kendilerini gizemli bir diyarda bulan kahramanlarımızın yarattığı sebep ve sonuç ilişkisi şekillendirilebilir ve zaman her yönde akabilir. Bu sürreal yolculuğu takip ederken arkadaşlıklarının hikâyesi de gün yüzüne çıkacak.

 
   Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Gardens Between Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Voxel Agents Dağıtıcısı: The Voxel Agents Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler