The Great Ace Attorney Chronicles PS4, Switch ve PC için Derecelendirildi

13.02.2021 14:59 Gazali Çetinkaya

 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, The Great Ace Attorney Chronicles'ı PlayStation 4, Switch ve PC için derecelendirdi.

Geçtiğimiz Kasım ayında Capcom'un bazı verileri sızdırıldığında The Great Ace Attorney Chronicles'ın adını duymuştuk. Koleksiyonun The Great Ace Attorney ve The Great Ace Attorney 2'yi içermesi bekleniyor. Oyunlar Temmuz 2015 ve Ağustos 2017'de 3DS için çıkmıştı.
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi ayrıca Tales from the Borderlands'i Switch için derecelendirdi. Bu hafta resmi olarak duyurulduğu üzere, Tales from the Borderlands 17 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC'de mağazalara geri dönüyor ve görünüşe göre ileride Switch'e de gelecek.
 
Diğer derecelendirmeler Genshin Impact (PlayStation 5), Secret Neighbor (Switch) ve SnowRunner (Switch).

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 13 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler