The Grinder Wii'de FPS Diğer Platformlarda TPS

30.03.2010 22:33 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii'nin Left 4 Dead'i olması beklenen The Grinder'ın Xbox 360, PC ve Playstation 3 için de piyasaya çıkacağı yapımcı firma High Voltage Software tarafından açıklanmıştı.
 
     İlk olarak Nintendo Wii'ye duyurulan oyunun FPS olacağı bütün videolarda görünüyordu, fakat Xbox 360, PC ve Playstation 3 versiyonu için yayınlanan videolarda izometrik kamera açısı kullanılınca şaşırmıştık.
 
    Oyunun yapımcısı tarafından yapılan açıklamaya göre The Grinder'ın Wii versiyonunda bir değişiklik bulunmuyor, yani Wii versiyonu 1. kişi bakış açısına (FPS) sahip olacak.
 
    Xbox 360, PC ve Playstation 3'te ise izometrik kamera açısı kullanılacak. Bu açıklamadan sonra Wii ve diğer versiyonları aynı oyun olarak dahi görmeyebiliriz. Wii sahiplerini üzen izometrik kamera açısı olayı bu konsolun sahipleri için böylece ortadan kalkmış oldu.
 
    Oyunun Wii ve diğer versiyonları arasındaki farkı aşağıdaki videolar ile de görebilirsiniz.
 
                               Xbox 360, PC ve Playstation 3'teki "The Grinder"
 
        Wii'de The Grinder
       Not: Videolar youtube'da yüklüdür.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Grinder Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler