The Guardian of Light, Yeni Tom Raider Değil

12.03.2010 01:09 Alkan Adakaner


 
 
     Lara Croft and the Guardian of Light'ın yeni bir Tomb Raider oyunu olduğu ile ilgili söylentilere Crystal Dynamics'in facebook sayfasında yanıt geldi.
 
     Harrison adlı bir hayranın yine bu tarz bir eleştirisine Crystal Dynamics yetkilileri "Merhaba Harrison, bunun bir Tomb Raider olmadığını biliyorsun değil mi? 2 oyun üzerinde çalışıyoruz, ama bu oyun yeni ve farklı birşey. Bekle ve gör :)" yanıtını verdiler.
 
     Başka bir hayranın Lara Croft and the Guardian of Light, yeni Tomb Raider'a etki eder mi sorusuna ise bunların farklı projeler olduğu ve birbirlerini etkilemeyecekleri yanıtı verildi.
 
     Sadece indirilebilir olarak satılacak olan Lara Croft and the Guardian of Light bu yaz Xbox 360, PS3 ve PC için satışa çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler