The Haunting of Bly Manor'ın Bölüm İsimleri ve Afişleri Paylaşıldı

01.10.2020 19:11 Özgür Eroğlu

2018 yılında yayınlanan ve oldukça başarılı bulunan The Haunting of Hill House dizisinin ikinci sezonundaki bölümlerin ismi ve afişleri paylaşıldı.
 
İkinci sezon, ilk sezonun bir devamı olmayacak ve Henry James tarafından yazılan The Turn of the Screw kitabından esinlenecek. İkinci sezonun ismi ise The Haunting of Bly Manor olacak. Dizi 9 Ekim'de Netflix üzerinden yayınlanacak.

İkinci sezonun oyuncu kadrosunda Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith ve Amelia Eve bulunuyor. İkinci sezonun yaratıcılığını yine Mike Flanagan üstleniyor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 53 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler