The King of Fighters 2002 Unlimited Match PS4 için Çıktı

09.02.2021 08:50 Gazali Çetinkaya

 
The King of Fighters 2002 Unlimited Match'in PlayStation 4 versiyonu bugün dijital olarak çıkışını gerçekleştirdi.

PlayStation Store'da 109,00 TL fiyattan satışta.

Kutulu sürüm ilkbaharda piyasaya sunulacak.
 
The King of Fighters 2002 Unlimited Match ilk olarak 2009'da çıkışını gerçekleştirmişti. En son geçtiğimiz aylarda PC (Steam) versiyonu rollback netcode ile birlikte güncellendi. 

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sınırlarını aş ve sınırsız gücünü açığa çıkar!

KOF 2002, piyasaya sürüldüğünde en incelikli KOF oyunu olarak övgü aldı ve tamamen düzenlenmiş yükseltmesi THE KING OF FIGHTERS 2002 UNLIMITED MATCH ile PlayStation 4 kullanıcılarını çıldırtmak üzere!

Yeni gizemli karakter Nameless, bu 66 kişilik devasa kavgada Orochi ve NESTS sagas da dahil olmak üzere KOF hayranlarının favorileriyle ortaya koyuyor!

KOF hayranları, çevrimiçi oyunun son teknoloji geriye alma netcode ile tamamen desteklendiğinden sevinçliler. Ayrıca, aynı kişiyle defalarca eşleşmeyi önlemek için en son on çevrimiçi maçınızın izleme memnuniyet(sizlik)i için otomatik olarak kaydedilmesi, eşleştirme sürelerinin yanı sıra oyuncuların oyunlarını geliştirmek için her zamankinden daha fazla araca sahip olduğu anlamına gelir!

Dünyanın en güçlü oyuncularıyla mücadele et ve gerçek potansiyelini ortaya çıkar!

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters 2002 Unlimited Match Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler