The King of Fighters XIII'ün Yaması Yolda

King of Fighter serisi eski günlerdeki popülerliğinden uzak
09.12.2011 10:35 Alkan Adakaner

     Atlus, The King of Fighters XIII'ün online sorunları ile ilgili bir yama hazırladığını açıkladı. Çok sayıda oyuncunun online oyun konusundaki sıkıntıları bu yama ile sona erecekmiş. Bu yamanın yanı sıra bir de demo duyurusu yapıldı.
 
       Şu an Xbox Live Gold üyelerinin indirebileceği demo gelecek hafta Silver üyeler için de kullanıma sunulacak. Ayrıca Playstation 3 kullanıcıları da 13 Aralık'ta bu demoyu PSN yoluyla indirebilecekler.
 
     Oyunun demosunda Team K’ (Kula, Maxima ve K’) ve Team Fatal Fury (Terry, Andy ve Joe) olmak üzere iki takım bulunacak. Bu takımlar Londra'da veya bir hava alanında dövüşme şansını yakalayacaklar. Bu arada demonun çıkış tarihinin bölgelere göre değişebileceğini de belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King of Fighters XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler