The King of Fighters XV 17 Şubat 2022'de Çıkıyor

26.08.2021 09:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici SNK, King of Fighters XV'in 17 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu.
 
- The King of Fighters XV Standard Edition: Temel oyunu içerir.
- The King of Fighters XV Day One Edition: Terry “Garou: Mark of the Wolves” DLC kıyafetini içerir 
- The King of Fighters XV Deluxe Edition (Dijital): Temel oyunu ve üç günlük Erken Erişimi içerir. Ek olarak The King of Fighters XV Team Pass 1 (ekip başına üç karakter, toplamda altı karakter içeren “Team 1” ve “Team 2” DLC'sini içerir). Ayrıca “Klasik Leona” kıyafetini bünyesinde barındırır.
 
İlk yayınlandığı 1994 yılından bu yana KOF dövüş oyunları serisi, çekici karakterleri ve benzersiz oyun sistemi ile tüm dünyayı heyecanlandırmaya devam ediyor. Serinin son oyunundan bu yana altı yıl geçti ve şimdi KOF XV gerek grafikleri, gerek sistemleri, gerekse çevrimiçi deneyimiyle kendinden önceki tüm oyunları gölgede bırakıyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1498570/THE_KING_OF_FIGHTERS_XV/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters XV Platformlar: PC Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler