The King of Fighters XV için Kula Diamond Fragmanı Yayınlandı

07.01.2022 11:03 Mehmet Tandoğan

 
 
SNK, The King of Fighters XV için oynanabilir yeni karakter Kula Diamond'ı (Yumi Kakazu tarafından seslendirildi) tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
1994'te ilk çıktığı günden bu yana KOF dövüş oyunu serisi, ilgi çekici karakterleri ve benzersiz oyun sistemi ile dünyayı yepyeni heyecanlara sürüklüyor. Serinin son oyunundan bu yana altı yıl geçti ve şimdi KOF XV gerek grafikleri, gerek sistemleri, gerekse çevrimiçi deneyimiyle kendinden önceki tüm oyunları gölgede bırakıyor. 
 
The King of Fighters XV, 17 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1498570/THE_KING_OF_FIGHTERS_XV/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters XV Platformlar: PC Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler