The Last Faith Çıkış Tarihi Açıklandı

05.10.2023 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Playstack ve geliştirici Kumi Souls Games, karanlık atmosfere sahip Metroidvania oyunu The Last Faith'in 15 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PC sürümü için şu anda bir demo mevcut.
 
Karanlık atmosfere sahip bir yapım geliyor  
 
 
 
Metroidvania ve soulslike türlerinin aykırı birlikteliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan The Last Faith'te oyuncular pek çok özel bitirici vuruşla beraber yer alıyor. Acımasız savaşların bulunduğu yapımda günahkârlar ve kutsanmışlar aynı şekilde yargılanıyor ve hiçbir şeyin yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. 
 
Oyunda kendi tarzınızda bir yol oluşturmanızı sağlayan yakın dövüş silahlarından, gizemli büyülerden ve uzun menzilli ateşli silahlardan oluşan geniş bir kütüphane yer alıyor. Doğrusal olmayan keşif unsurları ise The Last Faith'in merkezinde yatıyor. Piksel sanatıyla beraber ön plana çıkan yapımda etkileyici bir gotik manzarayı resmediliyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Faith Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler