The Last Of Us Part II Zorluk Seçenekleri Özelleştirilebilir

02.06.2020 16:47 Gazali Çetinkaya

 
The Last Of Us Part II'nin zorluk seçenekleri bir hayli özelleştirilebilir olacak.

GameInformer'ın yazısına göre, oyunda kolay, normal veya zor seçenekleri dışında ayrıca belirli oynanış unsurlarında ince ayar yapabileceksiniz.

Örneğin Ellie'nin düşmanlara ne kadar hasar vereceği, düşmanların algılarının ne kadar kuvvetli olacağı ve oyunun dünyasındaki kaynakların miktarı gibi unsurları ayrı ayrı ayarlayabileceksiniz.
 
Oyunda aynı zamanda toplamda 60'tan fazla erişilebilirlik seçeneği bulunacak. Bunlardan bazıları kullanıcı arayüzünü daha büyük hale getirme gibi oldukça standart seçenekler. Bazıları da menüden oyun içinde bulduğunuz notlara kadar her şeyi sesli okuyan bir sistem, yakınınızda bir eşya veya tırmanabileceğiniz bir çıkıntı olduğunu söyleyen sesli ipuçları ve düşük görüşe sahip oyuncular için oyunun dünyasını gri ve düşmanları kırmızı yapacak yüksek kontrast ayarı gibi detaylı erişilebilirlik seçenekleri. 

The Last Of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler