The Last Story Patronundan Lego Gemisi

28.11.2010 13:19 Levent Polater

 
    Final Fantasy yaratıcısı eski Square Enix patronu Hironobu Sakaguchi'nin Lego hobisi olduğunu bilmiyordum. Kendi blogunda ortaya çıkardığı Lego yapımlarını gösteren deneyimli yapımcı, bu haftasonu ise çok farklı bir Lego'yu Twitter'dan takip edenlerine göstermiş.
 
    Last Story'yi geliştiren Mistwalker stüdyosunun kurucusu olan Sakaguchi satın aldığı bir Lego play & build wii-remote kiti ile Wii-remote gemisi yapmış. Aşağıdan bunun görüntülerini görebilirsiniz.
 
    Sakaguchi, ayrıca Twitter'dan 'doğum gününü' kutlayan hayranlarına şu yanıtı vermiş:
 
    "Teşekkürler, The Last Story çok kısa bir süre içinde doğacak. Kalbimin hızlıca çarptığını çok net anlayabilirsiniz, O yüzden bu 'Son' ile, pişmanlık duyacağım hiç bir şey yok." 
 
    Bu arada The Last Story'nin bir parçasının örneğini sayfanın en alt kısmından dinleyebilirsiniz. Çoğu Final Fantasy müziğinde imzası bulunan üstat Nobuo Ueamatsu yapımı bu şarkı gerçekten insanı havaya sokuyor. Oyunun harareti yükselen yerlerinde çalacağı da kesin gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler