The Last Story ve Pandora's Tower Batı'ya Geliyor

Pandora's Tower'ın The Last Story'den daha geç elimize ulaşacağını tahmin ediyoruz.
17.08.2011 14:22 Levent Polater

 
    Nintendo'dan Batılı Wii sahiplerini ilgilendiren duyuru en sonunda geldi. The Last Story'nin Batı'ya çıkacağı hep söylentiler dahilinde kulaklardan kulaklara dolaşıyordu ancak şimdi resmi duyuru geldi ve oyunu artık Batı'ya da bekleyebiliriz.
 
    Bunun dışında çıkışı Japonya'ya özgü olan diğer iki Wii RPG'si Xenoblade Chronicles ve Pandora's Tower'ın da Batı çıkışları onaylandı. Wii sahipleri bu oyunların Japonya dışında çıkması için resmen yalvarıyorlardı ve Nintendo bu haykırışları olumlu yanıtı verdi.
 
     The Last Story ve Pandora's Tower için Avrupa çıkışı 2012 olarak gösterilirken Xenoblade Chronicles'ın bu Cuma günü raflardaki yerini alacağını biliyoruz. Wii için çok önemli 3 oyun çıkışını yapacak. Wii U'dan önce Wii için bomba oyunlar geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler