The Last Story'de Online 'Co-op' ve 'Vs' Olacak

10.11.2010 16:27 Levent Polater

 

 
    The Last Story'yi bekleyenleri daha da heyecanlandıracak bir haberim var. Jump dergisinin verdiği rapora göre The Last Story'de bulunacak online modlar arasında 'vs' ve 'coop' modları yer alıyor. 
 
    Yani ister diğer oyuncular ile savaş içerisine girebilecek, isterseniz co-op modunda sırtsırta oyunda ilerleme kaydedebileceksiniz. Oyunda 'Raid Lobby' adı verilen bir özellik sayesinde oyuncular burada 6 kişiye kadar toplanıp nasıl bir mod oynayacaklarına karar veriyorlar.

    Jump dergisinin verdiği bilgiler arasında yeni bir karakter bilgisi de yer alıyor. General Trista adı verilen bu karakter, oyundaki Imperial ordusunun eski generaliymiş.
 
    Squaresoft'tan ayrılan Hironobu Sakaguchi'nin kurduğu Mistwalker stüdyoları tarafından hazırlanan The Last Story, görünüşe göre tek kişilik oyun modunda olduğu kadar multiplayer'ı ile de kendisini oynatacak. İple çekiyoruz.
 
 
Siliconera

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler