The Last of Us 2 Yönetmeni: Hayranlarımızı Gururlandıracak Oyunlar Yapmaya Devam Edeceğiz

11.01.2020 23:48 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiricliğini ise Naughty Dog'un yaptığı The Last of Us'ın devam oyunu The Last of Us Part 2'nin yönetmeni Neil Druckmann, oyunun hayranları için güzel bir söz verdi.
 
Son 10 yılın hatta oyun dünyasının en iyi oyunlarından biri olarak görülen The Last of Us'ın devam oyunu için beklenti çok büyük. Oyundan beklentisinin büyük olduğu gibi hayranları da çok büyük bir kitle. 
 
Geçtiğimiz günlerde yapılan bir anket ile, PlayStation kullanıcıları son 10 yılın en iyi oyunu olarak The Last of Us'ı seçti. Bunun üzerine oyunun yönetmeni Neil Druckmann, Tweet'i alıntılayarak "Hayranlarımızı gururlandıracak oyunları yaratmak için çok çalışmaya devam edeceğiz." yazdı. The Last of Us Part 2'den şu ana kadar gördüğümüz şeyleri düşünerek söyleyebiliriz ki yine oldukça başarılı bir oyun geliyor.
 
The Last of Us Part II 29 Mayıs 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler