The Last of Us Dizisinde Direkt Olarak Oyundan Alınan Şok Edici Bir Sahne Olacak

12.08.2020 12:27 Özgür Eroğlu

 
PlayStation'ın ve oyun dünyasının popüler oyun serilerinden biri olan The Last of Us'ın dizisi HBO için geliştirme aşamasında.
 
Dizinin yaratıcılığını yapan Craig Mazin, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dizi ile ilgili bir haber paylaştı. Söylediğine göre dizi, direkt olarak oyundan alınmış şok edici bir sahne içerecekmiş. Hepinizin aklına hemen birkaç tane sahne gelmiştir sanırım.
 
Geçtiğimiz haftalarda da Craig Mazin, oyuna sadık kalacaklarını ve sadece biraz genişleteceklerini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra da diyebiliriz ki dizi de aynı oyun gibi yer yer bizi ağlatacak.
 
The Last of Us dizisi için şu an net bir yayın tarihi yok. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Müziklerini yine oyundaki müzikleri yapan Gustavo Santaolalla yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler