The Last of Us Part II 29 Mayıs 2020'ye Ertelendi

24.10.2019 19:09 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin çıkış tarihini 21 Şubat 2020'den 29 Mayıs 2020'ye ertelediğini resmi olarak duyurdu.

Oyunun yönetmeni Neil Druckmann erteleme ile ilgili olarak "Son birkaç hafta içinde oyunun bazı kısımlarını tamamlarken, oyunu Naughty Dog kalitesine getirecek yeterli zamanımızın olmadığını fark ettik. Bu noktada önümüzdeki iki seçenek vardı: ya bazı bölümlerden ödün verecektik ya da oyunun çıkış tarihini erteleyecektik. Biz ikincisini tercih ettik ve yeni çıkış tarihi ekibimiz üzerindeki stresi azaltıp aynı zamanda her şeyin bizim tatmin olacağımız bir seviyeye gelmesini sağlayacak." dedi.
 
"Vizyonumuzdan ödün vermek zorunda kalmayacağımızdan dolayı rahatlasak da, bu durumun önüne geçemediğimiz için biz de hayal kırıklığına uğradık. Keşke gerekli olan geliştirme süresini öngörebilseydik fakat oyunun büyüklüğü ve kapsamı bizden üstün geldi. Hayranlarımızı hayal kırıklığına uğratmaktan nefret ediyoruz ve bunun için özür dileriz." 

The Last of Us Part II 29 Mayıs 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler