The Last of Us Part II'de Ellie Tek Başına Seyahat Etmeyecek

11.07.2018 20:01 Gazali Çetinkaya

 
   The Last of Us'ın devam oyununda ana karakterimiz Ellie tek başına seyahet etmeyecek.

   Buzzfeed ile bir röportaj gerçekleştiren Naughty Dog başkan yardımcısı Neil Druckmann The Last of Us Part II'de Ellie'ye macerasında eşlik edecek bir NPC'nin (non-playable character/oynanabilir olmayan karakter) bulunacağını doğruladı.
 
   "Ellie eskinden bir NPC'ydi ancak bu hikayede ana karakter bu yüzdende oyuncular Ellie'yi kontrol edecek. Oynanış demosunda [NPC] gösterilmese dahi, geçmişte yapmış olduğumuz gibi bu hikayede de sizinle birlikte bir NPC'nin olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz." dedi Neil Druckmann.
 
   İlk The Last of Us oyununda ana karakterimiz Joel'di ve Joel'e Ellie eşlik ediyordu. Bakalım devam oyununda bunun tam tersi mi olacak.

   The Last of Us Part II PlayStation 4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler