The Last of Us Part I PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

09.12.2022 11:08 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2 Eylül'de yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naugthy Dog tarafından PlayStation 5 konsolları için yayınlanan aksiyon macera oyunu The Last of Us Part I'in PC çıkış tarihi açıklandı. Oyunun PC sürümü 3 Mart 2023'te Steam ve Epic Games Store üzerinden 59.99$ (599,00 TL) fiyat ile çıkış yapacak.
 
Oyunun Steam sayfası açılmış durumda ve ön siparişler şu anda mevcut.
 
- Steam sayfası
 
Yeniden düzenlenmiş sürüm PC'ye geliyor
 
 
 
Aslına sadık kalınarak hazırlanan bu yeniden düzenlenmiş PC sürümünde, iyileştirilmiş kontroller ve genişletilmiş erişilebilirlik seçenekleri yer alacak. Bu sürüm, orijinal deneyim tamamen elden geçirilmiş şekliyle karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra, geliştirilmiş efektler ve geliştirilmiş keşif ve dövüş sistemi de oyunda yer alacak.
 
The Last of Us, 200'den fazla Yılın Oyunu ödülünü kazanan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Joel ve Ellie'nin duygusal hikaye anlatımı ve akılda kalan karakterler yer alıyor.
 
The Last of Us Part I PC çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Remake Platformlar: Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 13 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler