The Last of Us Part I PC için çıkış yaptı: Steam incelemeleri olumsuz

29.03.2023 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog tarafından geliştirilen ve PlayStation PC tarafından yayınlanan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us Part I, PC platformuna çıkışını gerçekleştirdi. Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkışını yapan The Last of Us'ın ilk incelemeleri "çoğunlukla olumsuz".
 
Oyunun optimize sorunlarına sahip olduğu belirtiliyor
 
 
 
Daha önce Playstation konsolları için çıkış yapan The Last of Us, şimdi PC kullanıcıları mevcut. Oyunun ilk incelemeleri ise Steam üzerinde oldukça olumsuz. Oyuncular oyunun PC portunun kötü olduğunu ve optimizasyon sorunlarına sahip olduğunu belirtiyor. Bu konudan muzdarip olan oyuncular oyunu oynayamadıklarını söylüyor.
 
Oyunun PC fiyatı 599,00 TL olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra Dijital Deluxe Sürümü almak isterseniz 699,00 TL ödemek durumundasınız. Öte yandan oyunu iade eden çok oyuncu olduğu bildiriliyor. Bu sorunların ilerleyen süreçte gelecek olan bir yama ile düzeltileceği tahmin ediliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us™ Part I Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: macera Çıkış Tarihi: 3 Mart 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler