The Last of Us'ın İkinci Sezonunun 7 Bölüm Olacağı Bildiriliyor

05.02.2024 18:20 Mehmet Tandoğan

 
 
HBO iş birliğiyle televizyon dizisi olarak uyarlanan The Last of Us, 2. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte yaşanan grev nedeniyle ikinci sezon çekimleri uzamış ve bu yıl içerisinde çekimler anca başladı. Yeni sezonu ise 2025 yılı içerisinde görebileceğiz.
 
The Last of Us için üçüncü sezona yeşil ışık 
 
 
 
The Last of Us'ın yaratıcısı Neil Druckmann tarafından hayranlara sunulan dizinin 2. sezonundan yavaş yavaş detaylar gelmeye başladı. Ortaya çıkan bilgilere göre ikinci sezonun 7 bölümden oluşacağı bildiriliyor. İlk sezonda büyük bir ivme yakalayan dizinin yeni sezonunda oyunun ikinci kısmı izleyicilere sunulacak.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Druckmann'ın GQ dergisiyle yaptığı bir röportajda dizinin 3. sezonuna da yeşil ışık yaktığını biliyoruz. Dolayısıyla 2. sezonla beraber hikaye noktalanmayacak ve önümüzde bir başka sezonun daha olacağını söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler