The Legend of Bum-bo, 29 Haziran'da Konsollara Geliyor

17.06.2022 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nicalis ve geliştiriciler Edmund McMillen, James Interactive ve Ridiculon, 29 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series ve Switch için The Legend of Bum-bo'yu 19.99 dolara yayınlayacağını duyurdu. The Legend of Bum-bo, ilk olarak 12 Kasım 2019'da Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 4 Şubat 2022'de Epic Games Store ve GOG platformlarına geldi.
 
Bum-bo'nun tek ve son madeni parası gizemli bir varlık tarafından çalındı. Bum-bo çok sevdiği parasını bulmak için yola koyulur. Bu yolda karakterimiz kendisini canavarlarla karşı karşıya bulur. 
 
The Legend of Bum-bo, Edmund McMillen tarafından tasarlanan (The Binding of Isaac, Super Meat Boy, The End is Nigh geliştiricisi) bulmaca tabanlı bir roguelike oyunu. Oyuncular, değiştirilebilen, yükseltilebilen ve başka şeylerle ilginç şekilde birleştirilebilen eşya yığınları toplar.
 
Bu macera oyuncuları kartondan canavarlar, dev patronlar ve daha fazlası bekler. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler