The Legend of Zelda: Link's Awakening İlk Üç Gününde Avrupa'da 430,000 Kopya Sattı

05.10.2019 18:42 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, The Legend of Zelda: Link's Awakening'in çıkış yaptığı ilk 72 saat içinde Avrupa bölgesinde 430,000 adet kopya sattığını duyurdu. Başka bir deyişle her bir dakikada 100 civarında kopya sattı.
 
The Legend of Zelda: Link's Awakening böylelikle Avrupa'da bu yılın en hızlı satan Switch oyunu olmayı başardı. Japonya'daki ilk haftasında ise 150,000 civarında kopya sattı.
 
Orijinali 26 yıl önce Game Boy sistemi için çıkış yapan ve The Legend of Zelda serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Link's Awakening'in bu modern yeniden canlandırmasında oyuncular tehlikeli bir macerada Link'e rehberlik etmek için gizemli Koholint adasına seyahat ediyorlar. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 11 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler