The Legend of Zelda: The Wind Waker, Wii U Yolunda

23.01.2013 18:40 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirilen Nintendo Direct sunumunda, Wii U sahiplerini çok sevindirecek bir duyuru yapıldı. İlk olarak GameCube ekranlarında karşılaştığımız The Legend of Zelda: The Wind Waker, yenilenmiş yüzüyle Wii U ekranlarında boy gösterecek!
 
     2013 yılının sonbahar aylarında çıkacağı söylenen yapım, yenilenmiş sanatsal görünüşü, HD grafikler ve Wii U kontrolcüsüne özel içeriklerle geleceği söyleniyor. Ayrıca bu sefer Miiverse entegrasyonu da olacak.
 
      Aşağıda bulabileceğiniz videonun ilk dakikalarında Wii U duyurusu sırasında da karşımıza çıkan yeni Zelda hakkında bazı bilgilere yer veriliyor. Bu bilgiler arasında yeni Zelda oyununda düşünülen yeniliklere değinilmiş. Daha sonrasında ise Wind Waker'ın Wii U üzerindeki teknik değişimlerine yer verilmiş. 
 
      Ayrıca oyunun Wii U için yapılan bu yeni sürümü konsolun bazı belli başlı özelliklerini de kullanacak. Mesela oyunu dilerseniz televizyonunuzda, dilerseniz de sadece kontrolcü üzerinde yer alan ekran üzerinden oynayabileceksiniz.
 
Not: Oyun, videoda 1:39'dan sonra görünüyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler