The Long Dark'ın Üçüncü Bölümü Ekim'de Geliyor

24.09.2019 16:47 Özgür Eroğlu

 
Başarılı hayatta kalma oyunu The Long Dark'ın üçüncü bölümü sonunda geliyor. Uzun  bir bekleyişten sonra soğuk, hayatta kalmanın zor olduğu oyuna geri dönüyoruz. Üçüncü bölüm Ekim ayında geliyor. Oyuna ilerleyen süreçte gelecek 2 bölüm daha kaldı.
 
İki yıl önce ikinci bölümün çıkmasıyla birlikte erken erişimden çıkan The Long Dark'ın üçüncü bölümü, planlama ilk yapıldığında 2018 yılının sonlarında, diğer bölümlerin ise 2019 yılının sonlarında çıkması planlanıyordu. Ancak işler geliştirici stüdyonun istediği gitmedi ve üçüncü bölüm 2019 Ekim ayına kadar sarktı. 
 
Oyunun yönetmeni Raphael van Lierop, üçüncü bölüm ile birlikte hikayeyi devam ettirdiklerini, günümüz dünyasına benzer olduğunu ve herkesin beğenmesini beklemediğini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Long Dark Platformlar: PC Geliştirici: Hinterland Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler