The Lord of The Rings Dizisinin Çekimlerine Ara Verildi

16.03.2020 15:17 Özgür Eroğlu

 
Corona virüs sebebiyle dizi ve filmlerin olumsuz etkilenmeleri devam ediyor. Günün ilk saatlerinde sizlere de aktardığımız gibi The Witcher'ın ikinci sezonu için çekimlere iki hafta ara verilmişti. Şimdi Lord of The Rings dizisinin çekimlerine ara verildi.
 
Dün, dizinin tüm ekibine çekim sürecine en az iki hafta ara verildiği söylenmiş. Çekimlerin tekrar ne zaman başlayacağına dair net bir şey söylenmemiş. Lord of The Rings dizisinin çekimleri Yeni Zelanda'da yapılıyordu ve yaklaşık 800 çalışanı vardı. Bu yüzden çekimlerin ara verilmesi mantıklı bir karar olmuş diyebiliriz.
 
Dizinin yayın tarihi zaten belli değildi ancak bu durum açıklanmayan bir ertelenme yaratabilir. Buraya tıklayarak dizinin konusunun ve oyuncularının bulunduğu habere ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler