The Lord of The Rings Dizisinin Galadriel'i Belli Oldu

18.12.2019 12:27 Özgür Eroğlu

 
Şu anda yapım aşamasında olan The Lord of The Rings dizisinin oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya devam ediyor. Bu sabah dizinin bir diğer oyuncusu daha belli oldu ve hatta bu sefer canlandıracağı karakter de belli.
 
Oyuncusu bulunan karakter ise Galadriel. Hem dizinin geçtiği tarih hem de genel olarak Orta Dünya'da önemli bir yere sahip olan Galadriel karakterini His Dark Materials dizisinden tanınan Morfydd Clark canlandıracak. Lord of The Rings üçlemesinde Galadriel'i canlandıran ise Cate Blanchett'di.
 
Ayrıca geçtiğimiz günlerde diziden bir ayrılık haberi de geldi. Rolü belli olmayan ancak Elrond'un gençliğini canlandıracağı tahmin edilen Will Poulter diziden geçtiğimiz günlerde ayrıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler