The Lord of the Rings: Gollum, 2022 Sonbaharında Çıkış Yapacak

07.07.2021 13:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve ortak yayıncı ve geliştirici Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum'un 2022 sonbaharında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Daedalic Entertainment yapımcısı Harald Riegler'in de yer aldığı, aksiyon macera oyunu hakkında daha fazla ayrıntıyı açığa çıkaran yeni bir röportaj videosu da yayınlandı. 
 
The Lord of the Rings: Gollum, hikâye odaklı bir maceradır. Gollum olarak, onun için kıymetli olan tek şeyin peşinde tehlikeli bir maceraya atılın. Gollum yetenekli ve sinsidir ancak bölünmüş kişiliğinden dolayı dağılmış durumda. Tek zihin, iki ego. Karar sizin.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 8 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler