The Lords of the Fallen, 2023 Yılında Çıkış Yapıyor

23.08.2022 22:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks, Lords of the Fallen'ın 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Lords of the Fallen, orijinal oyunun beş katından daha büyük, birbiriyle bağlantılı alemlerden oluşan muazzam bir evrende geçen bütünüyle yeni bir macera rol yapma oyunu.
 
Adyr'e karşı mücadelede iki paralel dünya arasında yolculuk et. Canlılar aleminde müthiş mücadelelere gir, ölüler aleminin kabuslu kasvetinde eşi benzeri görülmemiş bir dehşetle yüzleş.
 
Karakterinin görünümünü özelleştirmek için çok çeşitli görsel seçenekleri kullanabilir, dokuz karakter sınıfından birini seçebilirsin. Hangisini seçersen seç, karakterinin istatistiklerini, silahlarını, zırhını ve büyü yeteneklerini yükselterek kendi oyun stiline göre özelleştirebilirsin.
 
Burada sadece taktik mücadelenin esaslarını ve inceliklerini iyi öğrenenler hayatta kalabilir. Yüzlerce emsalsiz silahtan istediğini seçebilir veya metal yerine büyü kullanarak müthiş esrarengiz hamleler yapabilirsin. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler