The Lost Titans Betası Başlıyor

31.07.2013 18:00 Ersin Kılıç

 
      City of Steam ile ülkemizde adından söz etttirmeyi baaran DAO Games'in oyun portalı Nova Worlds yeni bir oyunun çıkışına hazırlanıyor. The Lost Titans'ın açık beta sürümü tıpkı City of Steam'de olduğu gibi tamemn Türkçe açılışını yapıyor.

     Yunan, Mısır ve Atlantis mitolojilerinden esinlenen bir yapıya sahip The Lost Titans. Lost Titans adından da anlaşıldığı gibi Titanları konu alan ve oyuncuları Atlantis’in bilinmezlikleri, Mısır’ın gizemli ve bir o kadar renkli tarihi kültürü ile dönüşü olmayan müthiş bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor..

     The Lost Titans’da oyuncuları bekleyen gelişmiş PVP ve PVE alanları da var. Oyuncular, görevlerle birlikte girecekleri zindanlara arkadaşlarını davet edebilir, sınıflar arası mücadelelerde onların yardımıyla güçlenebilirler.
 
     Oyunun açık betasına katılmak için tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lost Titans Platformlar: PC Geliştirici: Nova Worlds Dağıtıcısı: Nova Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler