The Mandalorian 2. Sezonda Baby Yoda'nın Gerçek İsmini Öğrenebiliriz

10.06.2020 12:35 Özgür Eroğlu

 
Disney+'a özel olarak yayınlanan The Mandalorian'ın ikinci sezon çalışmları şu anda devam ediyor. İlk sezon oldukça büyük övgüler almıştı, ancak sosyal medyada en çok konuşulan şey Baby Yoda olmuştu.
 
Hem Baby Yoda'nın tatlılığı hem de daha önce evrende böyle bir canlının gözükmemesi hayranları oldukça heyecanlandırmıştı. Karaktere Baby Yoda denmesinin sebebi de hepimizin bildiği Yoda'nın bebek hali gibi gözükmesiydi. Elbette bir kendi adı var, ancak dizinin yaratıcısı ilk sezon için Baby Yoda diyebileceğimizi söylemişti.
 
Geçtiğimiz gün de yönetmen Sam Hargrave, dizinin aksiyon sahnelerine yardım etmek için ikinci sezonun ekibine katılmıştı. Yaptığı son açıklamada da Baby Yoda'nın gerçek ismini bildiğini söyledi.
 
Dizinin ikinci sezonunun Darksaber ve Baby Yoda üzerine olacağı biliniyor. Son açıklama ile öğreniyoruz ki ikinci sezonda Baby Yoda hakkında daha fazla detay öğreneceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler