The Mandalorian 2. Sezonun Oyuncu Kadrosuna Michael Biehn de Katıldı

25.03.2020 13:35 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+ platformu için ürettiği The Mandalorian'ın ilk sezonu geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanmıştı ve çoğu insan tarafından olumlu yorumlar almıştı. Dizinin yaratıcılığını Jon Favreau yapıyor.
 
Dizinin ilk sezonunda Pedro Pascal, Gina Carano ve Giancarlo Esposito gibi isimler bulunuyordu. Dizinin ikinci sezonunda kadroya eklenecek oyuncular ise yavaş yavaş açıklanıyor. Şu an için açıklanan oyunculardan biri Rosario Dawson'dı ve Ahsoka Tano'yu canlandıracak. Bugün açıklanan bir diğer oyuncu ise Terminator filmi ile tanınan Michael Biehn. 
 
Michael Biehn ikinci sezonda başka bir Bounty Hunter'ı canlandıracak. Ayrıca ilk sezonda Mayfeld karakterini canlandıran Bill Burr de ikinci sezonda tekrar diziye dönecek.
 
Dizinin ikinci sezonu bu yılın sonlarında yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler