The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Sabine Wren Karakteri Olacak Gibi Duruyor

11.05.2020 11:58 Özgür Eroğlu

 
Disney+'a özel olarak yayınlanan The Mandalorian dizisi geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı ve oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Dizinin ikinci sezonda nasıl bir konu işleyeceği ve finalde görünen Darksaber'ın nasıl bağlanacağı merak ediliyor.
 
Son günlerde çıkan söylentilere göre, Sabine Wren karakterinin ikinci sezonda dizide olacağı düşünülüyor, hatta canlandıracak kişi de profesyonel güreşçi Sasha Banks. Sabine Wren'in, diziye bu sezon katılan Ahsoka Tano karakteriyle arasında Ezra Bridger sayesinde oluşan bir bağ olduğu biliniyor. Aynı zamanda Sabine Wren, Darksaber'ın önceki kullanıcılarından biri.
 
Darksaber'ı Sabine Wren'den sonra kullanan kişi Bo-Katan Kryze, ondan sonra kullanan kişi de ilk sezonda gördüğümüz Gideon.
 
Eğer bir ertelenme olmazsa ikinci sezonun Ekim 2020'de yayınlanması bekleniyor. İkinci sezonda Darksaber'a odaklanılacak gibi duruyor. Daha önce kullananlara baktığımızda da sanki sezonun bir bölümünden sonra Darksaber'ı başroldeki Mandalorian kullanacak gibi duruyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler