The Mandalorian'ın 2. Sezonundan Bir Video Daha Paylaşıldı

19.10.2020 10:30 Özgür Eroğlu

 
Star Wars evreninin son dönemdeki en başarılı işlerinden biri olan The Mandalorian dizisinden yeni bir video paylaşıldı.
 
Videoda yine The Mandalorian'ın ikinci sezonundan kısa görüntüler görüyoruz. Ayrıca dizinin ilk sezonunda bulunan Horatio Sanz'ın canlandırdığı Mythrol karakterinin de ikinci sezonda bulunacağını öğrenmiş oluyoruz video ile.
 
Dizinin ikinci sezonu 30 Ekim'de Disney+'ta ilk bölümü ile başlayacak ve dizi ara vermeden her hafta yayınlanacak. İkinci sezon da yine 8 bölüm olacak.. Dizinin yaratıcılığını Jon Favreau yapıyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler