The Mandalorian'ın 3. Sezon Çekimleri Bu Yıl Bitmeden Başlayacak

16.10.2020 10:13 Özgür Eroğlu

 
Star Wars evrenini son dönemdeki en iyi işlerinden biri olan The Mandalorian dizisinin ikinci sezonuna kısa bir süre kaldı. 
 
Geçtiğimiz aylarda üçüncü sezonu onaylanan dizinin, üçüncü sezon çekimlerinin ne zaman başlanacağı da açıklandı. Ne yazık ki tam bir tarih verilmedi fakat dizinin yaratıcısı Jon Favreau, bu yıl bitmeden dizinin çekimlerine başlayacaklarını açıkladı.
 
Ayrıca geçtiğimiz aylarda Jon Favreau, salgının dizinin çekimlerini herhangi bir şekilde etkilemediğini bu yüzden bir gecikme yaşanmayacağını açıklamıştı. Dizinin ikinci sezonu 30 Ekim'de Disney+'ta başlayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler