The Mandalorian'ın İlerde Filmi Yapılabilir

17.10.2020 01:30 Özgür Eroğlu

 
Star Wars evrenini son dönemdeki en iyi işlerinden biri olan The Mandalorian'ın ilk sezonu geçen yıl yayınlandı, ikinci sezonu da kısa bir süre sonra yayınlanacak.
 
Dizinin ne kadar süreceği, bu kalitesini ne kadar devam ettireceği elbette bilinmiyor. Ancak Disney'in, bir yerden para kazanırsa bunu devam ettireceğini biliyoruz. The Mandalorian için de işler aynı olabilir.
 
Geçtiğimiz gün röportaj veren dizinin yaratıcısı Jon Favreau ve dizinin ana başrolü Pedro Pascal, The Mandalorian'ın olası filmi hakkında konuştu.
 
Söylediklerine göre film fikrine tamamen açıklar. Ancak ilerde neler olacağına bakıp hayranların isteyip istemediğine göre değerlendireceklerini söylediler. Aslında The Mandalorian dizisinin zaten bir filmden farkı olmadığını da söylemek gerek. Sadece ekstradan büyük bir ekranda izleme şansına erişeceğiz.
 
Dizinin ikinci sezonu 30 Ekim'de Disney+'ta başlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 4 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 24 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 40 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler