The Matrix 4 Setinden Keanu Reeves'in Olduğu Bir Fotoğraf Paylaşıldı

28.10.2020 18:27 Özgür Eroğlu

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrix'in dördüncü filmi bildiğiniz gibi şu sıralar yapım aşamasında. Filmin setinden de geçtiğimiz gün bir fotoğraf paylaşıldı.
 
Aslında görsel film adına herhangi bir bilgi taşımıyor. Ancak filmin başrolü Keanu Reeves adına önemli bir haber taşıyor. Bir süredir Keanu Reeves'in marka haline gelen saçı ve sakalı artık yok. Uzun süre sonra kendisini böyle görmek gerçekten enteresan. Elbette kökü onda yine çıkar, ancak yine de bu tarz bir durumu kimse beklemiyordu sanırım.
 
Son vizyon değişikliğinden sonra filmin yeni vizyon tarihi 22 Aralık 2021 olmuştu. Her geçen gün başka bir isim dördüncü filmin çok iyi olacağını söylüyor. 
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler