The Medium 14 Dakikalık Oynanış Videosu

05.01.2021 16:57 Gazali Çetinkaya

Geliştirici Bloober Team, üçüncü şahıs psikolojik korku oyunu The Medium için 14 dakikalık yeni oynanış videosu yayınladı.
 
The Medium 28 Ocak'ta Xbox Series ve PC için çıkacak. %10 indirimle Microsoft Store'da 127,12 TL, Steam'de 188,10 TL ve Epic Games Store'da 71,10 TL. İlk günden Xbox Game Pass'e de dahil olacak.
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
BİR MEDYUM OL
Yalnızca bu hediyeye sahip olanlara ayrılmış benzersiz psişik yetenekleri kullan. Gerçeklikler arasında seyahat et veya her ikisini de aynı anda keşfet. Out of Body deneyimini kullanarak gerçek dünyadaki benliğinin gidemediği yerleri araştır. Ruhsal dünyadayken öbür dünyaya ait tehlikeler karşısında hayatta kalmak için enerji kalkanları yarat ve güçlü ruh patlamaları yolla.
 
NELERİN GİZLENDİĞİNİ GÖR
Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve her şeyin ikinci bir yüze sahip olduğu yetişkinlere hitap eden ve ahlaki belirsizlikteki bir hikâyenin içine gir. Bir medyum olarak diğerlerinden daha fazla görüyor, duyuyor ve deneyimliyorsun. Ayrıca her yeni perspektif ile Niwa tatil köyünde neler yaşandığı ile ilgili algını değiştireceksin.
 
İKİ DÜNYADA AYNI ANDA OYNA
Aynı anda görüntülenen iki dünyada birden oynanılan, daha önce görülmemiş bir oynanış. Fiziksel ve ruhsal dünyayı eş zamanlı olarak keşfet ve iki gerçeklikli bilmeceleri çözmek, yeni yollar açmak ve geçmiş olayların anılarını canlandırmak için bu iki dünya arasındaki etkileşimi kullan.
 
BEKSINSKI'DEN İLHAM ALAN KARANLIK BİR GERÇEKLİĞE GİR
The Medium'un ruhsal dünyası bizim gerçekliğimizin karanlık bir yansıması, cezasız kalmış kötülüklerimizin, kötü dürtülerimizin ve alçak sırlarımızın kendini açığa vurduğu ve bir şekil aldığı korkunç ve rahatsız edici bir yer. Bu dünya özgün ve çarpıcı derecede uğursuz tarzı ile uluslararası tanınırlığa sahip Polonyalı distopik sürrealist ressam Zdzislaw Beksinski'nin tablolarından alınan ilham ile ortaya çıktı ve tasarlandı.
 
YAMAOKA VE REIKOWSKI'NİN MÜZİKLERİ
Akira Yamaoka ve Arkadiusz Reikowski tarafından ortaklaşa oluşturulan orijinal 'ikili' oyun müzikleri sayesinde oyunun rahatsız edici ve bunaltıcı atmosferini sonuna kadar yaşa. Silent Hill serisinin müzikleri ile tanınan efsanevi Japon besteci Yamaoka-san ve Hollywood Music in Media Awards adayı olmuş, Blair Witch, Layers of Fear ve Observer gibi eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan korku oyunlarında çalışmış Reikowski. Şimdi The Medium'un müzikleri ve şarkıları için yaratıcı güçlerini bir araya getirdiler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Medium Platformlar: PC Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler