The Medium'un Yeni Videosunda İki Gerçeklik Oynanış Sistemi Açıklanıyor

22.10.2020 19:11 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Bloober Team, üçüncü şahıs psikolojik korku oyunu The Medium için iki gerçeklik oynanış sisteminin nasıl çalıştığını gösteren yeni bir video yayınlandı.

The Medium'da gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada yaşayan bir medyumun kontrolünü üstleneceksiniz.

Oyunda zamanınızın üçte ikisini gerçek veya ruhani dünyada geçireceksiniz. Bazı anlarda da ekran ikiye bölünerek iki dünyada aynı anda bulunacaksınız. Duruma göre bir dünyanın ekranı diğerinden daha büyük olabilecek. Ana karakterimiz Marianne'in bazı eylemleri ve yetenekleri tek bir dünyada işe yarayacak ve bir dünyadaki eylemleriniz diğerini etkileyerek ilerlemenize yardımcı olacak.

The Medium 10 Aralık'ta Xbox Series ve PC (Steam, Microsoft Store, Epic Games Store) için çıkacak ve çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Medium Platformlar: PC Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 4 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler