The Order'ın Yapımcısı Sony'nin Bünyesinden Çıkıyor

08.06.2015 18:17 Samet Konuksal


    Aslen Sony'nin Santa Monica stüdyolarında kurulan alt bir firma olan Ready at Dawn için önemli bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamayla beraber firmanın Sony bünyesinden ayrıldığı duyuruldu.
 
    Belirtilenlere göre bundan sonra Ready at Dawn kendi oyunlarının yayıncılığını kendisi yapacak. İş hedefi konusunda büyük hedefler koyan firma, CEO'luk pozisyonu için de Blizzard'dan Paul Sam ile anlaşmış görünüyor.
 
    Tabii The Order'ın isim hakları Sony'de olduğu için serinin geleceğini de yine Sony şekillendirecek ancak Paul Sam yaptığı ilk açıklamalarda firma içerisinde geliştirilmekte olan iki yeni oyunun olduğunu belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 18 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 49 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler