The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition PC ve Yeni Nesil Konsollar için Derecelendirildi

04.10.2022 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için "The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition"ı derecelendirdi.
 
 
 
Kore Oyun Derecelendirmesi ve Yönetim Komitesi, platformlar belirtilmemiş olsa da The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition'ı ilk olarak Ağustos ayında derecelendirmişti. 
 
Devam oyunu The Outer Worlds 2, şu anda Xbox Series ve PC için Obsidian Entertainment tarafından geliştiriliyor ve Microsoft tarafından yayınlanacak. İlk oyun ve yeni derecelendirilen Spacer's Choice Edition da dahil olmak üzere Take-Two Interactive yan kuruluşu Private Division tarafından yayınlandı. 
 
The Outer Worlds şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut. Oyun ayrıca "Murder on Eridanos" ve "Peril on Gorgon" olmak üzere iki genişleme paketine sahip. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler