The Outlast Trials Duyuruldu

04.12.2019 17:23 Gazali Çetinkaya

Red Barrels Games, hayatta kalma korku oyunu serisi Outlast'ın yeni oyunu The Outlast Trials'ı resmi olarak duyurdu.

Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı.
 
Red Barrels kurucu ortağı David Chateauneuf oyun ile ilgili olarak "Oyunun ismini ve ilk görselini, oyuncu topluluğumuza ve hayranlarımıza göstermekten büyük gurur duyuyoruz. İster tek başınıza olun isterse de arkadaşlarınızla, ekibimiz milyonlarca oyuncuya korku ve endişe getirecek bir deneyim getirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor." 
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre "The Outlast Trials direkt olarak ilk iki oyunun devamı olmayacak fakat Outlast evreninde ve hatta Soğuk Savaş döneminin tam ortasında geçecek. The Outlast Trials oyuncuların tek başına ya da üç arkadaşıyla birlikte co-op olarak korkuyla yüzleşmelerini sağlayacak."  
 
The Outlast Trials daha geliştirme sürecinin başlarında ve Red Barrels geliştirme sürecini hızlandırmayı planlıyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi yakında paylaşılacak.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outlast Trials Platformlar: PC Geliştirici: Red Barrels Games Dağıtıcısı: Red Barrels Games Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler