The Phantom Pain, Son Metal Gear Solid Oyunu Olacak

04.03.2015 16:40 Samet Konuksal


    Önümüzdeki Eylül ayı için tarih alan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in sonrası için Hideo Kojima'dan ilk açıklamalar yapıldı. Ancak Kojima'nın yaptığı açıklamalar serinin hayranlarını memnun etmeyebilir.
 
    Yaptığı açıklamalarda Hideo Kojima, "Her zaman 'Bu benim son Metal Gear oyunum olacak' diyorum ama bu kez The Phantom Pain'le beraber en sonunda Metal Gear efsanesindeki döngüye son noktayı koyacağım. The Phantom Pain, son Metal Gear Solid oyunu olacak. Metal Gear markasıyla ilgili şeyler devam edecek olsa da, Metal Gear Solid sonlanacak." sözlerini söyledi.
 
    Aslına bakarsanız bu Kojima'nın benzer sözleri söylediği ilk röportajı değil. Kojima daha önce de birçok kez Metal Gear Solid serisinin daha önce çıkan oyunlarla sonlanacağını belirtmişti. Bu sefer inanalım mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler