The Plague Konsollar ve PC için Duyuruldu

06.01.2017 14:59 Gazali Çetinkaya

 
 
   Focus Home Interactive ile Fransız geliştirici Asobo Studio, The Plague adlı yeni oyunlarını duyurdu. Aksiyon-macera türünde olacak oyun konsollar ve PC için çıkış yapacak.
 
   The Plague için çıkış tarihi bilgisi veya oyun hakkında bir bilgi yok ancak şubat ayının başında düzenlenecek bir etkinlikte yeni bilgiler gelecek. 
 
   Asobo CEO'su Sebastian Wloch,
 
"Focus Home Interactive ile ekibimizin yeni ve orijinal bir yapımda iş birliği yapması stüdyomuzun gelişmesi için büyük bir adım. Bu iddialı proje için güçlü ve büyüyen bir yayıncının tam desteğine ihtiyaç duyduk. Focus ekibi, profesyonellikleri, coşkusu ve açıklığı ile oyunculara sunmak istediğimiz deneyim için ideal ortaklardır." 
 
   Focus Home Interactive Başkanı Cédric Lagarrigue, 
 
"Asobo'nun orijinal bir yapım sunmasında Focus ekibi olarak eşlik edecek olmamız büyük bir gurur kaynağıdır. Kataloğumuzda giderek büyük bir yükseliş var ve The Plague da önümüzdeki yıllarda şüphesiz Focus'un akıllarda kalacak en önemli yapımlarından birisi olacak."

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler